Év Mapei burkolata    
 


 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
  
  
 
 
 
 
   

 

Cégismertető

"Tiszta szép vonalakkal benzinkúttól a gyorsétkezőig"

A cég családi vállalkozásként 1992. tavaszán alakult Kecskeméten. Az alapító mérnökök mögött ekkor már hosszú szakmai tapasztalat volt.
A vállalat alakulása óta megtöbbszörözte, mintegy megtízszerezte árbevételét. Ajánlataik sokszor még annak ellenére is sikeresek, ha áraik nem a legalacsonyabbak. Megrendelőik biztosak lehetnek a szolgáltatás minőségében.

A vállalkozás profiljai: Tervezés, Generál-kivitelezés és Szakipari fővállalkozás.

A Cég saját foglalkoztatotti létszáma több mint 30 fő - akik épületek felújítását, és üzlethelyiségek kialakítását végzik - ami egy állandó 50 fős alvállalkozói gárdával egészül ki.

Referenciák:
Kecskeméten az újjáalakított Parfüméria, a fővárosban pedig a Dunkin Donuts-, a Pizza Hut gyorsétkező, Bonbon Hemingway üzletek, a Margitszigeti Ramada Szálló, vidéken pedig több, Ofotért-üzlet, Hungária Biztosító, ABN - AMRO Bankfiók generál kivitelezési feladatai. A Free Line az ISO 9001-es szabvány szerint tanúsított minőségügyi rendszere által nemcsak saját munkájáért, hanem alvállalkozóiért is garanciát vállal. A minőséget igazolja, hogy számos közismerten igényes külföldi megrendelő is elégedett a munkáival.

A Kft. szakipari alvállalkozásban (festés - burkolás) olyan nagyberuházásokon is részt vett, mint a MOL Rt. kútjainak rekonstrukciói, a kecskeméti városi bíróság épületének felújítása, vagy éppen a Westel 900 budapesti központjának kialakítása. A Pólus Center, az EUROSPAR, az M5 Autópálya, a Magyar Nemzeti Bank kecskeméti fiókjának belső munkáin is dolgozott.

A foglalkoztatottság megőrzéséért való pályázatot nyert cégünk az OFK-tól, melyet az OFA támogat.


további információ
Nagy Kálmán ügyvezető, info@freeline.hu,
6000 Kecskemét, Halasi út 2. tel.: 06-76/507-250 fax: 06-76/507-240

Free Line Kft.
H6000 Kecskemét Halasi út 2. • tel.: 00-36-76-507-25000-36-76-484-902fax: 00-36-76-507-240
e-mail: titkarsag@freeline.huinfo@freeline.hu